Posztgraduális képzés

A képzésről

A Babeș–Bolyai Tudományegyetem Matematika és Informatika Karának Informatika és szoftverfejlesztés posztgraduális képzése egy másfél éves átképzési program, amely lehetőséget biztosít mindazok számára, akik jelenlegi szakmájukból szeretnének áttérni az informatika és szoftverfejlesztés területére, és sikeres karriert szeretnének elindítani az IT-szektorban. A posztgraduális képzésre olyanok jelentkezhetnek, akik már rendelkeznek felsőfokú végzettséggel (bármilyen tudományterületen), illetve egy államilag elismert felsőoktatási intézmény által kibocsátott, ennek megfelelő oklevéllel.

 

A magas színvonalú oktatási program képzési szakemberei a BBTE Matematika és Informatika Karának egyetemi oktatói, akik a gazdasági szektorral is folyamatosan együttműködnek, és komoly fejlesztői tapasztalatokkal rendelkeznek. Az IT Plus klaszter, illetve a program helyi koordinátorcsapata révén a hallgatók közvetlen kapcsolatban lesznek a térség IT szektorának képviselőivel is, így a képzés befejezése után (vagy akár azzal párhuzamosan) még könnyebbé válik számukra az azonnali elhelyezkedés a szakmában.

A programról, tantervről, költségekről és felmerülő gyakori kérdésekről a képzés hivatalos honlapján, ide kattintva  érhető el több információ. További kérdésekre a posztgrad@cs.ubbcluj.ro e-mail címen is szívesen válaszolunk.

Mit kell tudni a programról?

Kiknek ajánljuk a programot?

Így értékelik a programot az első, székelyudvarhelyi évfolyam végzett hallgatói